Fame Residence Lara & Spa 5* Turcia

Turcia

de la

879€


Nume
Număr de telefon

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Situat pe coasta mediteraneană, acest hotel de la malul mării oferă o plajă privată cu steag albastru, un centru spa şi o piscină mare în aer liber, cu tobogane de apă. Hotelul are un design interior luxos și oferă oaspeților camere moderne și WiFi gratuit în zonele publice.

Toate camerele de la Fame Residence Lara & Spa beneficiază de aer condiţionat şi sunt decorate în culori discrete, pentru a oferi cazare confortabilă. Unele camere au vedere frumoasă la Marea Mediterană.

La restaurantele elegante de la Fame Residence, mesele sunt servite atât în interior, cât şi în aer liber. Oaspeții pot savura preparate din bucătăria italiană, chinezească şi turcească. Barurile hotelului oferă băuturi delicioase.

Centrul spa include o baie turcească, o saună şi săli de masaj, unde oaspeții pot beneficia de masaje cu aromoterapie şi de diverse măști. De asemenea, oaspeții care iubesc sportul vor găsi la proprietate un teren de fotbal, un teren de tenis și un centru de fitness. Copiii se pot distra la locul de joacă și la piscina destinată lor.

Centrul orașului Antalya este situat la mai puțin de 20 km. Tot la 20 km se află și EXPO 2016 Antalya. Aeroportul Antalya se află la 10 minute de mers cu mașina de Fame Residence Lara & Spa.

Acesta este locul preferat de turiștii din Lara, conform comentariilor independente.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.
Pretul este stabilit pentru o persoana in camera DBL.

distribuie prietenilor:

18.01.2019 BNM

1 EUR = 19.5605 MDL

1 USD = 17.1569 MDL


Bulgaria Winter de la 0 $

Bulgaria Winter de la 0 $
© 2014 Toate drepturile rezervate

Imaginile de pe site au un caracter orientativ şi nu reprezintă obligaţii contractuale.

ererereer