IC Hotels Green Palace 5* Turcia

Turcia

de la

619€


Nume
Număr de telefon

Această proprietate este la 7 minute pe jos față de plajă. Acest complex de mari dimensiuni situat lângă pe malul mării, în zona Kundu, este înconjurat de grădini amenajate şi oferă 7 piscine. Proprietatea pune la dispoziţie o varietate mare de restaurante internaţionale şi 8 baruri.

Vă puteţi destinde în centrul de wellness al complexului IC Green Palace, care include o baie turcească, o saună şi o cadă spa relaxantă. În plus, aveți la dispoziţie terenuri de squash şi o sală de gimnastică bine utilată.

Toate camerele complexului Palace Green au podea cu parchet, balcon şi vedere la Marea Mediterană. Acestea oferă, de asemenea, WiFi gratuit şi TV cu ecran plat.

Oaspeţii mai tineri au la dispoziție o piscină de mică adâncime pentru copii, tobogane cu apă şi activităţi organizate la clubul copiilor. Seara, complexul IC Green Palace organizează concursuri, dansuri şi spectacole de revistă, precum şi seri tematice.

Complexul Green Palace pune la dispoziţie 6 restaurante à la carte care servesc specialităţi japoneze şi turceşti, precum şi preparate din fructe de mare. Cele 2 patiserii oferă delicatese pe tot parcursul zilei. Oaspeţii pot alege dintre cele 3 baruri de lângă piscină, un vitamin bar şi un disco bar.

Locația unde se organizează EXPO 2016 Antalya se află la 17 km de acest complex situat pe malul mării.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.
Pretul este stabilit pentru o persoana in camera DBL.

distribuie prietenilor:

18.01.2019 BNM

1 EUR = 19.5605 MDL

1 USD = 17.1569 MDL


Bulgaria Winter de la 0 $

Bulgaria Winter de la 0 $
© 2014 Toate drepturile rezervate

Imaginile de pe site au un caracter orientativ şi nu reprezintă obligaţii contractuale.

ererereer